Hvordan registrerer jeg meg som kunde?

Før du registrerer deg som kunde får du beskjed om:

Better Feet A/S driver kun engros med fotterapeuter, fotterapeuter og andre fagpersoner innen pasientbehandling. Det er ingen private forbrukere har mulighet til å handle.

Du lager selv og må godkjennes av oss før du kan se priser og handle.

Dette gjør du enten ved å ringe oss etter registrering eller ved å skrive en e-post til oss. Du må informere oss om hvilken e-postadresse du har brukt som brukernavn.

Slik registrerer du deg:

Fyll ut feltene HER og gi oss beskjed via e-post eller telefon når det er gjort for godkjenning.